NK Gaming

Nieuws

[NK2012] Kwalificatiemogelijkheden Tekken 6

De twee kwalificatiemogelijkheden voor Tekken 6 staan voor de deur. Op 12 mei in Delft en op 27 mei in Roosendaal zal het virtuele gevecht losbarsten. Wil jij je kwalificeren voor de eindstrijd op het Nederlands Kampioenschap Gaming 2012? Dan zul je er snel bij moeten zijn!
 

TekkenZone en DutchNoobz hebben zich zojuist aangesloten bij het NK Gaming 2012. Zowel bij de kwalificatiemogelijkheden als bij de eindstrijd op 8 en 9 juni is er een belangijke rol voor deze partijen weggelegd.
TekkenZone en DutchNoobz organiseren in de maand mei twee toernooien waarbij de top 8 zich zal kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Gaming 2012. De overgebleven 16 spelers zullen op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni uitmaken wie zich de beste Tekken 6 speler van Nederland mag noemen.

 

Kwalificatiemogelijkheid #1: Spring Mash op 12 mei 2012 in Delft

In Jongerencentrum The Mall in Delft organiseert TekkenZone op 12 mei het laatste Tekken 6 toernooi met oog op de release van Tekken Tag Tournament 2 in september. Voor de beste 3 spelers is er een geldprijs te winnen evenals diverse prijzen. De top 8 kwalificeert zich verder automatisch voor het NK Gaming 2012. In samenwerking met DutchNoobz zal ook Soulcalibur V aanwezig zijn op het toernooi. 

Meer informatie @ http://www.tekkenzone.net/forum/showthread.php?t=2610

 

Kwalificatiemogelijkheid #2: RSD10 op 27 mei 2012 in Roosendaal

Op de tiende editie van het langlopende toernooi "RSD" worden op zondag 27 mei de games Tekken 6, Skullgirls en Super Street Fighter IV: AE 2012 gespeeld in café de Heksenketel in Roosendaal. Voor de beste 3 spelers is er een geldprijs te winnen evenals diverse prijzen. De top 8 kwalificeert verder zich automatisch voor het NK Gaming 2012. Het toernooi wordt overigens gestreamed door MartijnMumbles van LowLandLions.

Meer informatie @ http://www.tekkenzone.net/forum/showthread.php?t=2633

 

Voor beide toernooien geldt dat de organisatie 10 euro inschrijfgeld vraagt. Daar tegenover staat dat, naast kwalificatieplekken voor het NK Gaming 2012, de top 3 ook nog eens naar huis gaat met een leuke prijzenpot! Een win-win situatie!

 

Dutchnoobz:


Dutchnoobz is de Nederlandse toernooi-organisator voor Fighting Games. Onze nauwe band met de Fighting Game Community zorgt ervoor dat alle toernooien omarmd worden door de Fighting Game Community en dat zij deze ook volledig ondersteunen. Daarnaast is het een van de doelen van Dutchnoobz om de Nederlandse spelers een podium te bieden waarop zij hun vaardigheden kunnen meten en tonen aan de internationale en nationale communities.

Meer info @ http://www.dutchnoobz.nl/

 

Tekkenzone:


TekkenZone is sinds 2006 het online platform van de Tekken community in de Benelux met focus op evenementen in de community, het laatste nieuws rondom de Tekken serie, discussies op het forum en het verdiepen in de games. Regelmatig werkt TekkenZone samen met sponsor Namco Bandai Benelux en partner DutchNoobz met als hoogtepunten in het verleden het Namco Bandai NK Tekken 6 uit 2009 en het Red Fight District evenement uit 2011.

Meer info @ http://www.tekkenzone.net