NK Gaming

Nieuws

[NK2012] Tweede titel NK Gaming 2012 bekend!

Na Fifa 2012 is zojuist ook de tweede titel van het NK Gaming bekend geworden.  485 gamers stemden op hun favoriete game. Dit betekent tevens het startschot voor de derde titelselectie.
 
Net zoals bij de eerste titelselectie was het in de beginfase Trackmania Nations Forever die de meeste stemmen had verzameld. Echter werd een degelijke inhaalspurt van Starcraft 2 niet voor mogelijk gehouden. Liefhebbers van Starcraft 2 stemden in grote getalen op hun game en lieten daarmee de concurrentie ver achter zich.

De E-sportbond feliciteert de spelers en liefhebbers van Starcraft 2, dat bij deze officieel erkend is als de tweede E-sporttitel die gespeeld zal worden op het NK Gaming 2012.
 
Quake Live en Heroes of Newerth stelden voor de tweede keer op rij teleur. Zoals al aangekondigd worden de twee games met de minste stemmen vervangen door twee andere E-sporttitels.

Eindstand titelselectie #2:
357 stemmen: Starcraft 2
073 stemmen: Trackmania Nations Forver
030 stemmen: League of Legends
020 stemmen: Call of Duty 4
004 stemmen: Heroes of Newerth
001 stemmen: Quake Live
 
De games Quake Live en Heroes of Newerth worden vervangen door Counter-strike 1.6 en Counter-strike: Source. De eeuwigdurende strijd tussen Counter-strike 1.6 en Counter-strike: Source kan nu worden beslist! Welke Counter-strike game is het populairst en verzamelt die E-sporttitel voldoende stemmen om gespeeld te worden op het NK Gaming 2012?
 
Om de keuze mogelijkheden zo min mogelijk te beperken is er in plaats van Starcraft 2 nog een E-sporttitel aan de poll toegevoegd. Liefhebbers van Dota 2 kunnen nu eindelijk hun stem uitbrengen op hun favoriete game.
Net zoals vorige titelselectie zullen de twee games met de minste stemmen vervangen worden door andere E-sporttitels.
 
Laat je mening horen en stem op jouw favoriete game. Stemmen kan op Facebook!