NK Gaming

Nieuws

Inschrijvingen NK Gaming 2011 geopend!

Het gaat dan nu officieel van start: de inschrijvingen voor het NK Gaming 2011 zijn geopend. Het NK Gaming 2011 vindt plaats op 20 augustus 2011 in Weesp in Kaos Gamecenter.

De volgende games zullen er gespeeld worden :
Voor de PC:

- Starcraft 2 (RTS 1v1)
 
Voor de console:

- FIFA 11 (Sports 1v1, X360)
 
Voor beide games is er één ticket te winnen voor de IeSF World Championship in Zuid–Korea!
 
Via deze link kunnen jullie je inschrijven voor jullie favoriete game. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan nog tot en met 15 augustus.
 
Om deel te kunnen nemen aan NK Gaming 2011 moet je in het bezit zijn van een gamer lidmaatschap, de kosten voor dit lidmaatschap zit op €20,-.
 
Echter je kan nu je al inschrijven als supporter lidmaatschap, echter op de finale dag zelf dien je wel een gamer lidmaatschap te hebben. Dus vergeet niet je supporter lidmaatschap om te zetten naar een gamer lidmaatschap. Je kan je hier aanmelden voor het gamer lidmaatschap.
 
Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met de regelgeving omtrent je ingeschreven game en geef je aan oud genoeg te zijn voor jouw game (legitimatie verplicht). Vergeet vooral niet een eigen gamecontroller (toetsenbord/muis, controller) en exemplaar van de game mee te nemen. Ook zijn draadloze controllers verboden. Zorg er dus voor dat je de benodigde kabels meeneemt. Mocht een bepaalde game niet op jouw platform worden gespeeld, dan is het gebruik van een eigen converter toegestaan.
 
See you on NK Gaming 2011!