NK Gaming

Nieuws

E-sportbond wenst alle gamers een voorspoedig 2011

De E-sportbond wenst alle gamers een voorspoedig 2011. Nog enkele dagen en dan sluiten wij het jaar 2010 af. Een jaar waarin wederom een Nederlands Kampioenschap heeft plaats gevonden, verschillende evenementen zijn bezocht en waar de grondbeginselen zijn gelegd voor het opzetten van een E-sportclub.

De E-sportclub is een samenwerkings initiatief tussen de E-sportbond en NOC*NSF. Denk hierbij aan een fysieke locatie waar gamers de mogelijkheid geboden krijgen om gezamenlijk te gamen op door ons beschikbaar gestelde consoles en computers.

De pilot zal in Enschede plaatsvinden en verwachten halverwege het nieuwe jaar onze eerste E-sportclub te openen. Bij succes zullen er meer E-sportclubs in Nederland worden opgezet. Meer informatie over de E-sportclub volgt nader.

Het komende jaar zal voornamelijk in het teken staan van verdere uitbouw van de E-sportbond, opening van onze eerste E-sportclub en zal er wederom een Nederlands Kampioenschap gamen worden georganiseerd. Tevens zullen wij ons inzetten om nog meer voordeel voor onze leden te creëren.

Wij kijken uit naar voorspoedig, spannend en vooral gamend 2011! Wij willen ook gelijk iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de E-sportbond en hopen dat we aankomend jaar weer op jullie kunnen rekenen!