NK Gaming

Nieuws

Inschrijvingen NK Gaming 2010 geopend

Het gaat dan nu officieel van start: de inschrijvingen voor het NK Gaming 2010 zijn geopend. Via deze link kunnen gamers zich inschrijven voor hun favoriete game. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan nog tot en met 19 september.

Deelname aan het NK Gaming 2010 kost € 10,- en dient vooraf betaalt te worden. De betaling dient uiterlijk 20 september afgerond te zijn. Voor Halo 3 en Call Of Duty: Modern Warfare dient per clanlid € 10,- betaald te worden door de clanleider. Gamers die zich hebben geplaatst voor de kwartfinales via onze voorrondes hoeven niet nogmaals te betalen. Ook dien je jezelf ingeschreven te hebben als gamer via Ik Ben Gamer.

Het deelnemersgeld van € 10,- kan overgemaakt worden op 61.27.63.617 ABN AMRO t.a.v. Nederlandse Electronic Sport Bond te Enschede onder vermelding van je Nickname en de game waaraan je deelneemt. Je krijg per email een bevestiging als je betaling binnen is.

Bij inschrijving en betaling ga je automatisch akkoord met de regelgeving omtrent je ingeschreven game en geef je aan oud genoeg te zijn voor jouw game (legitimatie verplicht). Vergeet vooral niet een eigen gamecontroller (toetsenbord/muis, controller, gitaar, arcadestick) en exemplaar van de game mee te nemen. Ook zijn draadloze controllers verboden, echter worden er uitzonderingen gemaakt voor draadloze gitaren en arcadesticks. Zorg er dus voor dat je de benodigde kabels meeneemt. Mocht een bepaalde game niet op jouw platform worden gespeeld, dan is het gebruik van een eigen converter toegestaan.

Ook kan je jezelf vanaf volgende week inschrijven als betalend lid van de E-sportbond. Het betaalde lidmaatschap biedt naast vele voordelen en kortingen ook gratis deelname aan het NK Gaming 2010. Voor € 20,- per jaar ben je lid en kun je gebruik maken van de vele voordelen die het betaalde lidmaatschap met zich meebrengt. Heb je al betaald voor het NK en wil je daarna nog betalend lid worden, neem contact met ons op en dan verrekenen wij het bedrag.

Ook zijn we nog altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het NK Gaming. Neem contact op met Rutger via rutger@e-sportbond.nl en meld je aan.