NK Gaming

Nieuws

NK Gaming 2010 op 26 september in Haarlem

Zondag 26 september is het zover: de titelstrijd voor Nederlands kampioen. Op deze dag vindt namelijk het NK Gaming 2010 plaats in de Lichtfabriek in Haarlem. Alle gamers van Nederland zijn uitgenodigd om mee te doen, te komen kijken en gamers aan te moedigen.

De dag zal bol staan van voorrondes en de uiteindelijke finale, waarbij gamers onder het oog van het publiek moet vechten voor de titel Nederlands kampioen. De gamers met een voorrondeticket hebben zich direct geplaatst voor de kwartfinales en er is voor iedereen de uitgebreide mogelijkheid om via onze voorrondes de finale te halen. De titels van het NK zijn eerder dit jaar al bekend gemaakt, met voor iedere game een passende aanpak.

Voor de PC:
  • Call Of Duty 4: Modern Warfare (Shooter 5v5) (PEGI 16+)
  • Warcraft III: The Frozen Throne (RTS 1v1) (PEGI 12+)
  • TrackMania Nations Forever(Race 1v1) (PEGI 3+)
Voor de console:
  • Guitar Hero Greatest Hits (Music 1v1, X360) (PEGI 12+)
  • Halo 3 (FPS 4v4, X360) (PEGI 16+)
  • FIFA 10 (Sports 1v1, X360) (PEGI 3+)
  • Super Smash Bros Brawl (Fighting 1v1, Wii) (PEGI 12+)
  • Street Fighter 4 (Fighting 1v1, X360) (PEGI 12+)
De locatie, de Lichtfabriek in Haarlem, is een oude fabriek midden op het industrieterrein in het centrum van Haarlem. De unieke ambiance die de fabriek heeft zal de gamers voeden het beste uit zichzelf te halen. Om vast sfeer te proeven kunt u terecht op www.lichtfabriek.nl.

De winnaars van Warcraft III: The Frozen Throne en FIFA 10 krijgen een extra prijs: een plaatsje bij de IeSF Grand Finale. De Grand Finale is de enige echte wereld kampioenschap voor gamers, waarbij de nationale kampioenen van landen uit de hele wereld strijden om de wereldtitel. De winaars van beide games krijgen van ons een ticket overhandigd naar Zuid-Korea, waar het WK uitgevochten gaat worden, georganiseerd door de Internationale overkoepelende organisatie IeSF. Voor meer informatie kunnen gamers terecht op www.ie-sf.com.

Samen met onze diverse partners, zoals Halo3forum,  DutchNoobz, SmashNL, Azerty, DG Events, Kaos en DUH-events, gaan wij zorgen voor een uniek en fantastisch kampioenschap. Gamers zullen zich binnenkort aan kunnen melden voor de voorrondes van het NK. Houd onze website, www.nk-gaming.nl, dus goed in de gaten voor meer details.