NK Gaming

Nieuws

Voorrondes NK-gaming op The Party

Op zaterdag 3 april beginnen de tweede voorrondes op The Party in Eindhoven voor het NK Gaming 2010.  Bij The party kan je tickets winnen voor de kwartfinales van het NK Gaming 2010 dat plaats zal vinden in november. Alle NK games zullen op The Party speelbaar zijn, waarbij voor iedere game één ticket gewonnen kan worden voor de kwartfinales. Zo zijn er tickets te winnen:

Voor de PC:

* Call Of Duty 4: Modern Warfare (Shooter 5v5) (PEGI 16+)
* Warcraft III: The Frozen Throne (RTS 1v1) (PEGI 12+)
* TrackMania Nations Forever(Race 1v1) (PEGI 3+)

Voor de console:

* Guitar Hero Greatest Hits (Music 1v1, X360) (PEGI 12+)
* Halo 3 (FPS 4v4, X360) (PEGI 16+)
* FIFA 10 (Sports 1v1, X360) (PEGI 3+)
* Super Smash Bros Brawl (Fighting 1v1, Wii) (PEGI 12+)
* Street Fighter 4 (Fighting 1v1, X360) (PEGI 12+)

De organisatie zal in handen liggen van de E-sportbond, DG-Events en The Party. Ook zijn diverse communities betrokken bij de organisatie en coördinatie, zoals onder andere Halo3forum, DutchNoob en SmashNL.

De voorrondes op The Party voor console zullen zaterdag 3 april beginnen om 12.00 uur. Deelnemers van The Party die meedoen aan de reguliere pc competities doen automatisch mee aan het NK-gaming. De winnaars van de reguliere competities winnen automatisch een ticket voor de kwartfinale van het NK-gaming, dat in november plaats zal vinden. Voor de consolecompetities kunnen deelnemers van The Party zich op het evenement zelf aanmelden vóór 10.00 uur op zaterdag 3 april.

Voor gamers die niet meedoen aan The Party en toch mee willen doen aan de voorrondes van het NK Gaming 2010, is er ook de mogelijkheid om vóór 10.00 uur aan te melden. Hierbij betaalt de gamer 10 euro entree om mee te mogen doen aan de voorrondes.
 
Let op! Deelnemers van de Halo 3 competitie kunnen vooraf 20 euro betalen of betalen 25 euro aan deur. Zie Halo3forum voor meer informatie.

Om mee te kunnen doen moeten gamers zich aangemeld hebben als supporter van de E-sportbond op www.ikbengamer.nl. Tevens is het verplicht een eigen controller en een eigen exemplaar van de game mee te nemen voor de voorrondes op consoles.

Voor de Xbox 360 is een bedraden controller of een wireless controller met Play & Charge kit verplicht. Voor de Nintendo Wii is een controller naar wens verplicht, waarbij Wavebird controllers niet zijn toegestaan.

Voor Guitar Hero Greatest Hits is een eigen meegenomen gitaar verplicht, waarbij een bedraden gitaar de voorkeur heeft. Voor gamers die de Playstation 3 controllers verkiezen boven de Xbox 360 controller is een eigen converter nodig.

De E-sportbond, DG-Events, The Reality en de andere partners zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van de controllers en/of games.

P.S. Wil jij je nu al aanmelden of meer informatie voor de console competitie schrijf je dan hier in voor:

Fifa, Streeftfighter en Guitar Hero:

http://www.dutchnoobz.nl

SmashNL:
http://www.smash-bros.nl

Halo3:
http://www.halo3forum.nl/