NK Gaming

Nieuws

Winnaars NK Gaming 2009

Afgelopen zaterdag hebben Nederlands beste gamers gestreden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen'. Uit het hele land kwamen gamers naar Stadion de Galgenwaard in Utrecht om zichzelf te bewijzen. Uren van training gingen er aan vooraf en nu is de uitslag bekend. Ze hebben allemaal een harde strijd geleverd en hieronder is het resultaat terug te vinden van het Nederlands Kampioenschap Gaming 2009:

Tekken 6:
1. Chin hu 'malekith' Tai
2. Jay 'wogus' Kim
3. Robin 'bigboi0' de Meijer

Wii tennis:
1. Kay 'darkdestiny' van den Bosch
2. Ludwin 'quest' de Bruijn
3. Rick 'yellowflash' Askamp

Guiter Hero:
1. Paul 'dancefuse' van Huizen
2. Leroy 'ballensmurf' Wallenberg
3. Jeroen 'gohannes' Baauw

Super Smash Bros Brawl:
1. Ramin 'mr. r' Deshad
2. Dennis 'istudying' Kwarteng
3. Gregory 'gregs' Landbrug

Unreal Tournament:
1. J.P. 'DaRk_DuDe' Janssen
2. Twan 'MaLe' van der Loo
3. Maikel 'LeKaiM' Peeters

Halo3:
1. Low Land Lions
2. Betrayed
3. Wookies 

Fifa10:
1. Absalom 'Absie' Warkor
2. Andries 'dries14' Smit
3. Waylon 'explosief' Weissglas

Warcraft3:                                             
Na een spannende strijd is de wedstrijd tussen Kevin 'Rotterdam' van der Kooi en Lennart 'SushiLicious' Roest vooralsnog onbeslist gebleven. De finalewedstrijd tussen deze topgamers zal online worden uitgespeeld. Binnenkort zullen we hiervan de uitslag alsnog bekend maken.

IeSF Challenge                                                                                                                                 
Van 10 t/m 14 december zal de IeSF Challenge in Zuid-Korea plaatsvinden. Door de eerste en tweede plaats te behalen bij het NK-gaming hebben Absalom 'Absie' Warkor, Andries 'dries14' Smit, Kevin 'Rotterdam' van der Kooi en Lennart 'SushiLicious' Roest zich geplaatst voor deelname aan dit toernooi. Zij hebben een vliegreis met hotelovernachting gewonnen om met dit toernooi mee te kunnen doen. We wensen hun natuurlijk heel veel succes met het verdedigen van de Nederlandse eer!

Wij van de E-sportbond zijn er trots op dat het Nederlands Kampioenschap ook dit jaar weer een groot succes was. We willen alle Nederlands Kampioenen feliciteren met hun titel. Natuurlijk hopen we hen allemaal terug te zien op het NK Gaming 2010 om hun titel te verdedigen.

Tevens kan je hier nog enkele foto’s van het NK Gaming terug vinden. Daarnaast is het NK Gaming in het nieuws geweest bij Hart van Nederland. Mocht je het gemist hebben dan kan je de uitzending hier bekijken.