NK Gaming

Nieuws

Update 2 NK Gaming 2009

Tekken 6

De winnaar van het toernooi mag mee doen aan de Nederlandse finale van het “King of Iron Fist Tournament”. Hier strijden 16 van de beste Nederlandse Tekken spelers om de finaleplaats in Londen. Hier wordt in december de Europese finale gehouden waar spelers uit alle grote landen in Europa aan mee doen zoals Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland, Engeland, Frankrijk en België.

Win je de finale plaats voor Londen, dan maak je ook nog kans op een jaar lang alle games van Namco Bandai voor een specifiek platform.

Trackmania Nations:

De regels van Trackmania nations zijn gewijzigd, zowel de mappen die gespeeld zullen worden en de game instellingen. Kijk bij de regels hoe de instellingen zijn.

Halo 3:

Om extra duidelijkheid te scheppen over Halo 3, er wordt gespeeld in teamverband, namelijk 4 vs 4. Je moet je individueel inschrijven voor het NK. Je team kan je aanmelden bij www.halo3forum.nl

(exacte link: http://www.halo3forum.nl/mlg-en-andere-tournaments/915-nk-halo-3-4v4-info-en-betaalde-teams.html)

Als je echt niet wilt registreren kun je een email sturen naar mark@vanderschoot.info met daarin alle informatie over je team:. Mark maakt de brackets, speeltijden en seedings. Als je het team niet bij hem hebt aangemeld via email of www.halo3forum.nl dan kun je niet meedoen.

Om alle andere spelers en teams te leren kennen is het handig om je even te registreren op het forum. Deze site is een half jaar geleden door de community zelf opgezet en de kern van de beste spelers van Nederland is daar actief. Zoek je dus oefening voor het NK of heb je misschien nog een team nodig? Neem dan snel een kijkje!

Verder worden de MLG v6 gametypes gespeeld en mag je buiten Halo 3, NIET aan een andere competitie meedoen!

 

In de email naar Mark, of in de post op het forum vermeld je dus het volgende:

-DE NAMEN ZOALS ZE OP WWW.NK-GAMING.NL STAAN INGESCHREVEN!

- de teamnaam

- de gamertags