NK Gaming

Nieuws

[NK2013] Prijzen Counter-strike Global Offensive en FIFA 13 bekend.

Terwijl gisteravond de eerste kwalificatietoernooien al gespeeld zijn voor zowel Counter-strike Global Offensive als FIFA 13, moesten de prijzen voor beide toernooien nog bekend gemaakt worden. Met dank aan Multiplay Insomnia is dat moment nu aangebroken.

De organisatie van het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013 maakt met trots bekend dat er een samenwerking is opgezet tussen Multiplay Insomnia en het Nederlands Kampioenschap Gaming. 


De Nederlands Kampioenen van Counter-strike Global Offensive en FIFA 13 mogen zich opmaken voor  Multiplay Insomnia50, dat in Engeland gaat plaatsvinden van 29 november t/m 2 december 2013. Het betreffen BYOC*-tickets waarbij je ook gewoon aan TUP**-toernooien van Insomnia50 kunt deelnemen.

Daarmee ziet de prijzenpot voor het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013 er als volgt uit:

Prijs Counter-strike Global Offensive:
1e plaats: 5x BYOC ticket Multiplay Insomnia 50 t.w.v. circa € 550,-

Prijs FIFA 13:
1e plaats: 1x BYOC ticket Multiplay Insomnia 50  t.w.v. circa € 110,-


Prijs League of Legends:
1e plaats: Kwalificatie spot voor het Europese online kwalificatietoernooi waarbij de top 8 naar het IeSF Wereld Kampioenschap in Zuid-Korea mag afreizen. De vlucht en hotelovernachtigen worden verzorgd en vergoed.


Prijs Alliance of Valiant Arms:
1e plaats: Kwalificatie spot voor het Europese online kwalificatietoernooi waarbij de top 2 naar het  IeSF Wereld Kampioenschap in Zuid-Korea mag afreizen. De vlucht en hotelovernachtigen worden verzorgd en vergoed.


Prijs StarCraft II:
1e plaats: Nader bekend te maken
.


* BYOC = Bring your own computer. Het meenemen van een eigen computer is vereist om deel te nemen aan het toernooi. 
** TUP = Turn up and play. De computers worden verzorgd door het toernooi en hoeft de deelnemer niet mee nemen.. Echter wordt wel geadviseerd eigen randapparatuur mee te nemen, zoals headsets, controllers, muizen of toetsenborden.