NK Gaming

Nieuws

[NK2013] Eerste teams en spelers voor Nederlands Kampioenschap Gaming 2013 bekend.

Gisteravond zijn de eerste kwalificatietoernooien van FIFA 13, Counter-strike Global Offensive en League of Legends afgewerkt. 

Het eerste kwalificatietoernooi van League of Legends kende een goede opkomst. NK-gamers maakten hun favorietenrol waar door het kwalificatietoernooi te winnen en zich daarmee als eerste League of Legends team te kwalificeren voor het Nederlands kampioenschap 2013. In de finale kregen ze de winst in de schoot geworpen. Mede-finalist Koningslied, dat in de halve finale nog verraste door EC Visualize uit te schakelen, moest in de finale opgeven omdat ze niet meer de mogelijkheid hadden om de finale te spelen.

Met een volgeboekt kwalificatietoernooi voor FIFA 13 was titelverdediger IRokus de grote favoriet. Echter werd hij in de eerste ronde al uitgeschakeld door een andere kanshebber; KS-tomstylEzzz. Ook KS-tomstylEzzz wist de top 4, die recht geeft op deelname aan het Nederlands Kampioenschap, niet te halen, want hij vond in de tweede ronde Konings-89 op zijn pad. Het FIFA 13 kwalificatietoernooi werd uiteindelijk gewonnen door Jeremy024 na winst op Konings-89. Nicknl-11 en Patje-FR eindigden respectievelijk als 3e en 4e en mogen zich ook opmaken voor het NK Gaming op 9 juni in Eindhoven.

Het derde en tevens laatste kwalificatietoernooi dat maandagavond plaatsvond was Counter-strike Global Offensive.TEAM-CHRONIC wist zich uiteindelijk, na een 2-1 overwinning op Oldscool Yoloswag, te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overzicht gekwalificeerde spelers en teams tot nu toe:

League of Legends:
NK-gamers (broetoet, Kialys, Metalx, Tabzz, YoungBuck)

FIFA 13:
Patje-FR, Nicknl-11, Konings-89, Jeremy024.

Counter-strike Global Offensive:
TEAM-CHRONIC: (GhT, Perfection, defiNe, lex0r, tIM0)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vanavond zullen we de Alliance of Valiant Arms teams en de StarCraft II spelers in actie zijn in de strijd om de felbegeerde spots van het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013. 

Klik hier voor een overzicht van alle kwalificatietoernooien die de rest van de week volgen.