NK Gaming

Nieuws

[NK2012] NK Gaming 2012 succesvol afgesloten!

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni stonden in het teken van het Nederlands Kampioenschap Gaming 2012. Inmiddels zijn de winnaars bekend en spreekt de organisatie over een succesvol evenement.

 
Het NK Gaming is ten einde gekomen en daarmee zijn de drie kersverse Nederlands kampioenen bekend. Tijdens de zinderende finales, die van commentaar werden voorzien door EGS en Gamer01, waren Tom “PoYo” Brekelmans (Starcraft II), Paskie “Irokus” Rokus (Fifa 12) en Jay “Wogus” Kim (Tekken 6) de spelers die de winst naar zich toe wisten te trekken en zich de allerbeste van Nederland mogen noemen. 
 
De zesde editie van het NK Gaming was voor het eerst groots opgezet en met succes. Onder andere Omroep Brabant en Studio040 waren met een filmploeg aanwezig om een visueel verslag uit te brengen over de spannende gebeurtenissen in het IJssportcentrum van Eindhoven.
 
Naast gamen op het hoogste niveau waren Embedded Fitness, Azerty, Dreams of Danu, TU Eindhoven, Fontys Eindhoven, Sportformule en NHTV Breda aanwezig om de bezoekers te vermaken met leuke en interactieve activiteiten. Tussen de finales door verzorgde Glam-R een spectaculair dansoptreden en uiteindelijk was het aan Mary-Ann Schreurs (wethouder van Eindhoven o.a. voor innovatie, design en cultuur) om samen met een wonderschone Logitech booth babe de prijzen te overhandigen aan de winnaars.
 
Tot ziens op het Nederlands Kampioenschap Gaming in 2013!