NK Gaming

Nieuws

[NK2012] Actie lidmaatschap E-sportbond

Support jij de Nederlandse E-sports? Word dan nu lid van de E-sportbond! Tot 10 juni 2012 kun je voor slechts 15 euro (i.p.v. 20 euro) een jaarlidmaatschap verkrijgen.
 
De E-sportbond zet zich onder andere in om van gamen een officieel erkende sport te maken. Deze officiele erkenning kan alleen verleend worden op het moment dat een representatief deel van de doelgroep betalend lid is bij de E-sportbond. Naast de voordelen die het lidmaatschap biedt, draag jij je steentje bij om die erkenning te krijgen.
 
In aanloop naar het Nederlands Kampioenschap Gaming zal het lidmaatschap slechts 15 euro per jaar (oftewel 1 euro en 25 cent per maand) kosten i.p.v. de gebruikelijke 20 euro. Gebruik om deze korting te activeren de code: nkgaming2012
 
Daarnaast dienen (potentiële) deelnemers van het Nederlands Kampioenschap Gaming 2012 een lidmaatschap bij de E-sportbond te hebben.
 
Laten we eerlijk zijn; iedereen wilt toch dat de E-sports in Nederland zo groot wordt als in Duitsland of zelfs zo groot als in Zuid-Korea? Zorg dan nu voor een persoonlijke bijdrage aan het succes van de Nederlandse E-sports en word lid!