NK Gaming

Nieuws

NK Gaming 2012 zoekt vrijwilligers!

Op vrijdag  en zaterdag 9 juni vindt het Nederlands Kampioenschap Gaming 2012 plaats in het IJssportcentrum Eindhoven. Om het NK Gaming een succes te laten worden zoekt de organisatie naar vrijwilligers.
 
De beste gamers zullen op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2012 strijden voor het eremetaal en kwalificatie voor het Wereld Kampioenschap in Zuid Korea in oktober. Dit jaar is het NK Gaming breder opgezet dan voorheen. Tijdens deze editie zullen er diverse side activities plaats vinden, zoals onder andere een symposium, een ruil- en verkoopbeurs, de finale van een scholencompetitie gamesporten, een publiekslezing van professor Ben Schouten en een optreden van Glam-R Street Dance.
 

 
Lijkt het jou leuk en/of interessant om een steentje bij te dragen aan dit grootse evenement en ben je beschikbaar op vrijdag 8 en/of zaterdag 9 juni? Stuur dan jou motivatie om vrijwilliger te worden van het NK Gaming 2012 naar m.vanderende@e-sportbond.nl (vrijwilligerscoördinator). Van haar zul je de beschikbare taken en een inschrijfformulier toegestuurd krijgen.