NK Gaming

Nieuws

[NK2012] Kwalificatiemogelijkheden Starcraft 2 en Call of Duty 4

Voor de Starcraft 2 en Call of Duty 4 zijn de kwalificatiemogelijkheden imiddels ook wereldkundig gemaakt. Het grootste online competitieplatform van Europa, beter bekend als ESL, zal voor beide games 4 online kwalificatietoernooien organiseren.
 
Na de bekendmaking van de kwalificatiemogelijkheden voor Tekken 6 en Fifa 12, zijn nu ook de kwalificatiemogelijkheden voor Starcraft 2 en Call of Duty 4 bekend. Vier kwalificatietoernooien moeten ervoor zorgen dat er uiteindelijk zestien Starcraft 2  spelers en acht Call of Duty 4 teams overblijven voor de eindstrijd op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni.
 

 
De kwalificatietoernooien gaan plaatsvinden op ESL. Dankzij een geperfectioneerd anti-cheat systeem en het feit dat een groot deel van de doelgroep al een account op ESL heeft, lijkt dat een ideale situatie te zijn voor een perfecte reeks aan kwalifatietoernooien.
 
Aangezien ESL Benelux een platform is voor zowel Nederlandstalige als Franstalige spelers, is de voertaal Engels. Uiteraard kunnen alleen Starcraft 2 spelers met een Nederlandse nationaliteit deelnemen. Bij Call of Duty 4 dient 60% van de line-up, die tijdens het kwalificatietoernooi én tijdens de (mogelijke) finales speelt, de Nederlandse nationaliteit te hebben.
 
De Nederlands Kampioen Starcraft 2 zal naar de IeSF World Championship 2012 worden gestuurd. De prijs van Call of Duty wordt later nog bekend gemaakt.
 
Meer informatie:
Algemene informatie ESL
Informatie kwalificatietoernooien Call of Duty 4
Informatie kwalificatietoernooien Starcraft 2